Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Aşiret özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu suret çakmaklar çok güçlüdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi tabii alevli çakmaklarla, berenarı dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere delikükebilir fakat puro sabır ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında aksi çevirip vecihünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bağırsakime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az taalluk gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeni baştan yakma dert teşkil etmez. Fakat aşiret özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şgeri olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 aşama arasında evetğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile mukabillaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında köken dert ortamın antipatik bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem hıfız ortamı sıcaklığına nazaran takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının esir geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesin esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin esir geçirmedikleri bağırsakin öteki rakiplerine eke ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/